tisdag 11 december 2012

11 december

På fredag blir Milla 3 månader så idag var det dags för vaccinering på Bvc för tjejen. Bara några få tårar kom det men sen va hon som vanligt igen:-) Nu ikväll har hon varit lite gnällig om man kommer åt låren men annars pigg. Hoppas på att slippa febern. Passade även på att väga henne och vågen stannade på 4435 g så nu är födelsevikten dubblad:-) Lång börjar hon bli också, hela 54 cm.

När jag hade hämtat Ludde från förskolan idag var vi ute i snön i nästan 2 timmar medan Milla va inne med Macke. Gjorde snöänglar och åkte både pulka och snowracer i backen nedanför vårt. Fick även sällskap av en kompis från Luddes förskola och grabbarna lekte och hade skoj i snön:-)

Ikväll blir det nog lite spelande här hemma på Playstationet. Fick Playstation move förra julen i julklapp och när jag va på gekås köpte jag ett spel med bland annat bowling och bågskytte :-)

Imorn är det dags för utvecklingssamtal med Ludde. Ska bli kul att höra vad de har att säga om vår prins:-)

Ha de gott där ute!!
Kram








2 kommentarer:

  1. Härliga vinterbilder :)
    Duktig hon var med sprutan! Har hon sluppit febern?
    Oh spännande med utvecklingssamtal :D Men det går säkert bra ;) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja febern har hon sluppit. Dock lite gnälligare ikväll än vanligt men vet inte om det beror på sprutan eller annat. Ja det är alltid spännande att höra vad de har att säga på samtalen och idag var det bara massa positivt :-)
      Kram

      Radera