torsdag 29 augusti 2013

Torsdag

Och snart är det helg igen. Ludvig har nu gått en vecka i skolan och han verkar trivas jättebra. Idag hade de haft utedag och varit i en lekpark. Jag tyckte han blev stor när Milla föddes och nu när han tog steget över till skolans värld kändes han helt plötsligt ännu större ❤

Idag var det avslutning på föräldrargruppen på Bvc och precis som jag trodde blev det en trevlig stund med alla bebisar och mammor. Är allt lite skillnad på barnen nu jämfört med när vi började i november :-)

Under tiden Ludvig var i skolan och jag och Milla var på Bvc var Macke och tittade på lite saker till badrummet plus köpte en torktumlare. Så nu har vi snart koll på allt vi ska ha där inne. Nu väntar vi bara på att rörläggaren ska bli klar med alla rör så vi kan börja lägga golvet och det blir han förhoppningsvis imorgon. Ska bli så skönt att kunna tvätta hemma igen. Just nu får vi åka bort till pappa för att tvätta. Det gjorde jag och Milla efter middagen idag. Alltid kul att komma Borg till pappa och prata lite skit även om någon saknas där ❤ Men när mörkret föll tändes ljuset och Milla tittade länge på det. 

Har även haft trevligt besök i eftermiddag av Susanne och Anton. Grabbarna lekte och mammorna satt och njöt av värmen och pratade skit och gamla minnen :-)

Ha de gott där ute och ta hand om er!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar