måndag 5 augusti 2013

Brev till Ludvig 6 år!

Hej älsklings pojken! 
 
När jag skriver detta har du precis kommit hem från grannpojken där du har varit och lekt en liten stund. Du ville gärna gå in där efter att dina gäster från dagens kalas hade åkt hem. 

Klockan är nu exakt 20.01 och för sex år sen kom du ut till oss. Det var inget någon av oss var beredda på och det blev starten på en riktig känslosam berg och dalbana för oss alla i din närhet. Direkt när du föddes togs du till akutrummet på förlossningen och din pappa följde med dig. Efter ett tag fick även jag komma in och titta på dig. Du var så liten där du låg men alldeles perfekt trots slangar och grejer. När vi var hos dig tog en av sköterskorna ett kort på dig som vi sedan fick och det finns här hemma. 

Efter några timmar på intensiven så fick du flyga med helikoptern ner till Lund och vi kom efter i bil. När du föddes vägde du lite mer än ett smörpaket och var en skollinjal lång. Just där och då visste jag och din pappa inte ens om vi skulle få möjlighet att fira din 1-årsdag. 

Och tänk idag har vi firat din 6-årsdag ❤
Du har blivit en stor kille som är världens bästa storebror som är så mån om din syster ❤

Om lite drygt två veckor börjar du förskoleklass på Villevillekulla som din klass heter. Du har blivit en stor kille. Envis är du fortfarande precis som när du  föddes och det är vi tacksamma för. Misstänker att det var det som gjorde att du klarade dig så bra som du gjort. Även om din envishet ibland kan gå både mig och pappa på nerverna :-)

Du är verkligen en hejare på att bygga olika saker. Bygger gör du med allt möjligt men favoriterna är nog lego, duplo och brio builder. Det kan du sitta i timtal med så ska bli intressant och se om det är någonting inom konstruktion du kommer jobba med när du blir vuxen. 

Jag hoppas att du har haft en underbar födelsedag som började med paket och god frukost innan du och pappa begav er iväg på lite egentid. Ni åkte till Kalmar och åt lunch innan ni åkte över till Öland och badade :-) När ni kom hem kom dina gäster och vi fikade och hade det trevligt och du öppnade ännu mer paket. Fikan bestod bland annat av tårtan som jag hade fått klara direktiv om hur den skulle se ut. Som sagt du vet vad du vill :-)

❤Vi älskar dig Ludvig Egon Nathanael glöm aldrig det ❤

1 kommentar:

  1. Åh va fint skrivet, blev alldeles tårögd.

    SvaraRadera