lördag 6 oktober 2012

Lördagkväll

Lite dålig på att uppdatera ofta men ska försöka bättra mig:-)
I veckan som har varit har vi tagit det lugnt och bara njutit hela familjen. I måndags hade vi besök av neos hemsjukvårdsteam och de va så nöjda med snorpan. Hade gått upp bra i vikt (100g upp - 2420g) och det även att hon enbart hade ammats sen lördagförmiddag eftersom vi skulle se hur det gick. Själv tyckte hon nog det gick bra för i söndags drog hon ut sonden:-) I torsdags va det dags för läkarbesök på neo och hon hade gått upp ytterligare 100 g och vägde nu 2520 g och vår 46,5 cm lång. Läkaren va mer än nöjd och tyckte inte vi behövde dem längre så vi blev utskrivna:-) Behöver inte göra återbesök på Neonatal utan blir bara de vanliga bvc besöken och det är skönt. Minns när Ludde va liten och vi hade både besök på neo och på bvc. Kändes som det va det enda man gjorde.
Idag har Milla träffat sina kusiner på min sida för första gången då det va kalas för kusin K:-) Och imorn är det dags att träffa kusinerna på pappas sida för första gången då vi ska på kalas hos barnens farfar som ha fyllt år. En helg full av kalas och familjemys:-)
Milla blev igår 3 veckor och verkar njuta av livet. Sover i stort sett hela nätterna förutom lite mat en 2 ggr. Har varit lite orolig någon natt men har gått över rätt fort. Ludde är så glad för sin lillasyster och gosar gärna och ofta med henne och säger ofta att han älskar bebis <3 Han hjälper till mycket och gillar att bada henne. Han tycker hon ska bada varje dag:-)

2 kommentarer:

  1. Tack :)Vi badar i Rödeby simhall... finns en stor och en liten varm bassäng. Inte så mycket, men räcker gott och väl och Alexander är helnöjd och har kul när han är där. En lite rutschkana, massa plastleksaker och flytleksaker :)

    Åh så fin bild på er!! :) Så härligt att ni är utskrivna nu! Måste kännas så mkt lättare nu när ni slipper fara hit och dit på olika kollar och så. Oj redan 3 veckor, vad fort det går! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Får helt enkelt testa rödeby någongång:-)

      Det är riktigt skönt att slippa fara eller att veta att de ska komma. Nu kan vi bara vara hemma och ta det lugnt:-) kram

      Radera