fredag 28 september 2012

Veckan som gått..

Tiden springer iväg och det är redan fredag igen. Idag blir Milla 2 veckor och vi har redan varit hemma 1 vecka. Just nu halvligger jag i soffan med prinsessan på magen och prinsen bredvid mig. Kollar på Barda på barnkanalen. Ett program Ludde verkligen gillar:-)
Veckan som har varit har vi i stort sett bara varit hemma. Har varit ute och gått med vagnen hela familjen två gånger och det är en stolt storebror som kör vagnen<3 Har även varit hos mina föräldrar på besök och de har myst me lillan och busat me storkillen<3 Och på söndag kommer min älskade syster hem från skogarna (Växjö). Men i övrigt har vi bara varit hemma och tagit det lugnt och myst.
I veckan har vi haft besök av Hemsjukvården från Neo. De har vägt och undersökt Milla och hon har skött sig. När vi lämnade neo förra veckan vägde hon 2154 g, i måndags visade vågen 2250 g och igår när hon vagdes så stannade vågen på 2320 g så sakta men säkert lägger hon på sig. Vi sondar mindre och mindre nu. Igår och idag har hon bara ammat vid målen under dagen och sondats nattetid. Tanken är att vi ska göra så till nästa besök. Så ska bli intressant att se på måndag om hon gått upp något.
I tisdags badade Milla här hemma för första gången och det va en glad Ludde som tvättade lillasyster <3 Han tycker att syrran ska bada varje kväll. Misstänker att han gillade att bada henne.
Har även tagit fotavtryck här hemma i veckan. Tanken va att vi bara skulle gjort barnens men det blev hela familjens. Så ska nu köpa en fin ram och göra en tavla av dom:-)
Bjuder på en bild från tidigare i veckan när älsklingarna myser i soffan<3
Nej dags att ta fram godisskålen och fortsätta med fredagsmyset:-) Ha en trevlig helg där ute för det ska vi ha.

1 kommentar:

  1. Så mysigt ni ser ut att ha det <3 :) Skönt att hon ökar. Hur mycket måste hon gå upp innan hon slutar sondas helt? Kram

    SvaraRadera