torsdag 20 juni 2013

Gårdagen.

Igår var det onsdag och full fart från det att Ludvig var hämtad på förskolan till barnen sov :-)
 
Ludvigs sista dagen var det på förskolan igår och efter två år på Kajutan och två och ett halvt år på Paradiset är det nu dags för nya äventyr och då i förskoleklass :-) Men innan dess tar vi en lång semester. Macke började också sin semester igår så nu är vi lediga lite drygt två månader tillsammans innan det är dags för skolstart och för mig att börja jobba. En ledighet som vi börjar med att besöka lövmarknaden :-)

Igår efter att Ludvig var hämtad och alla saker var hemplockade så gick vi till lekparken med tre av kompisarna från förskolan. 


På vägen hem tjatade Ludvig som en tok om att han ville leka med grannpojken och innan jag hann svara fick jag ett sms från grannpojkens mamma som undrade om de skulle leka :-) Så blev bara hem och slänga av lite saker hemma innan det blev lek för barnen och lite kaffe för mig och grannmamman. 

Efter middagen i resp hus så kom hela grannfamiljen in till oss och barnen fortsatte leka. De är rätt roliga grabbarna för leka ska de göra och det helst jämt men samtidigt tjabbar/bråkar de typ jämt också när de leker :-)

Hade fixat en jordgubbstårta som vi fikade på och jisses vad god första jordgubbstårtan är med svenska jordgubbar är :-)

Fixade även iordning med dopinbjudningarna igår snart är de på g :-)

Nej nu är det dags att stiga upp. Sa vi skulle försöka vara inne på Lövmarknaden till kl. 9:00 och dit är det en timme till. Får väl se om vi lyckas :/)

Ha de gott och ta hand om er!
Kram ❤



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar