måndag 3 september 2012

Läkarbesök för sista gången :-)

Idag går vi in i vecka 35 (34+0) och skulle förlossningen sätta igång så stoppar inte läkarna det. Och förhoppningsvis behöver inte Lill*n mer vård än lite solning isf. Allt vilande har verkligen givit effekt och har helt klart varit värt det även om det har varit grymt tufft periodvis :-)

Idag var det så dags för läkarbesök igen och det blev det sista under denna graviditeten.. Helt underbart. Allt så bra ut. Har inte börjat öppna mig och livmodertappen var 36 mm lång så denna gången har min kropp skött sig bra och ingen är gladare än vad vi är :-)

Från babycenter.com: "Nu väger bebisen minst 2,2 kg och är minst 45 cm lång. Den fortsätter att lägga på sig underhudsfett, som sedan kommer att hjälpa den bibehålla sin kroppstemperatur.
Om du inte redan pratar med bebisen är det bra att börja nu – nästa vecka är hörseln fullt utvecklad. Det gör inget om du pratar bebisspråk – en del forskning pekar mot att nyfödda föredrar ljusare röster.
Om du varit rädd att bebisen ska födas för tidigt, kan det vara lugnande att veta att 99 % av bebisar som föds i vecka 35 klarar sig bra och att de flesta inte får några allvarligare problem. Bebisens centrala nervsystem håller fortfarande på att mogna, men lungorna är nästan helt utvecklade nu."

Idag stryks även det sista delmålet:-) Vi klarade det :-D Nu väntar vi bara på Lill*n men jag tror och har på känn att det kommer ta ett par veckor till vi får träffa bebis. Vem vet de kanske tom behöver sätta igång mig. Hade varit lite komiskt :-)

Gravvecka 12 (Missfallsrisken minskar)
Gravvecka 24 (Luddes födelsevecka)
Gravvecka 29 (Förhoppningsvis slippa Neo i Lund eller Växjö)
Gravvecka 32 (Skulle Lill*n föddas här efter så behövs förhoppningsvis inte så mycket vård)
Gravvecka 34 ( Skulle förlossningen sätta igång så stoppas den inte)
5 augusti (Luddes födelsedag)
18 augusti (Luddes barnkalas)

2 kommentarer:

  1. Hejja hejja!!!! Du kanske tom får känna på hur det är att gå över tiden denna gång ;) Vem vet hihi.. vilket datum är h*n beräknad? :) Kram

    SvaraRadera