måndag 14 januari 2013

Brev till Milla 4 månader

Hej Milla!
Idag är det 4 månader sen du bestämde sig för att checka ut från hotell magen. Du har blivit en bestämd liten dam som vet vad du vill, på både gott och ont :-)

Din rosa snuttekatt som storebror köpte när du var knappt dygnet gammal älskar du och du blir lugn så fort du får det. Även att busa med storebror är en klar favorit för då skrattar och ler du så där härligt:-) Du är en väldigt social dam som gärna vill "snacka" och när du tror att vi har glömt dig så visar du dina röstresurser.

Att titta i spegeln och prata med bebisen tycker du om, precis som att lika och prata med stjärnan ovanför skötbordet. Du kan ligga i evigheter och bara titta på den. En annan kompis du stirrar ut är det svartprickiga djuret i ditt babyym:-)

Du gillar inte att ligga på magen för du blir sur direkt men vi är lite elaka jag och pappa och låter dig ligga en stund ändå. Du har inte fått kläm på hur du ska göra för att vända dig till rygg än men igår kämpade du så pass så att du vände kroppen i 180 grader så istället för fötterna mot dörren i vardagsrummet hade du efter ett tag huvudet mot dörren :-)

Att ta på sig mössan när vi ska ut är inte heller så vidare populärt men så fort du kommer i bilstolen och bilen startar så tystnar du eller när du kommer ner i vagnen. Här om dagen var vi ute i tre timmar och du sa inte ett knyst där du låg i vagnen och sov.

Igår fick du faktiskt lov att smaka lite lite vaniljglass för första gången och det gillade du nog för du blev vansinning när det tog slut i munnen.. Du har även fått smaka yttepytte lite grädde för typ en vecka. Men annars håller vi oss till mammas mjölk så länge. Det är så härligt när du ligger där och äter och vi har ögonkontakt och så helt plötsligt får jag världens leende av dig :-)

När du är ledsen eller hungrig och vi inte är tillräckligt snabba med napp eller mat så tar du till tummen och suttar högt på den.

Grattis på 4 månaders dagen vår skatt. Vi älskar dig <3
Vad säger bebisen?

Milla med sin snutte.

Sover gott efter att ha stirrat ut djuret :-)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar