lördag 12 januari 2013

Lördag!!

Japp idag fick jag äntligen tummarna ur och fixade iordning på övervåningen.. Har varit sugen på att möblera om/flytta om lite och nu är det gjort :-) Blev riktigt nöjd med resultatet.. I hallen stod innan databordet och allt till det men det har nu fått flytta in i skötrummet.. Fanns massa plats där som inte utnyttjades till mer än en fåtölj. Fåtöljen fick flytta ut i hallen där datorn varit innan och helt plötsligt blev det massa plats till Ludde att bygga och leka på ( ja om man skjuter fåtöljen till väggen alltså). Han har redan testbyggt tågbana där och betyget löd att det var bra :-) Och just nu står där ett tält och finns ändå gott om plats :-)

Datarum/Skötrum
Hall
Även i Luddes rum har det blivit lite omöblerat med bland annat en ny bokhylla, så nu har han lite mer plats att ställa sina legobyggen på vår lille konstruktör:-)

Luddes rum
Luddes rum
Hela lördagen har mer eller mindre gått åt till detta så snart är det dags att krypa upp i soffan med lite lördags gott och bara mysa med sambon och våra älskade barn <3 Blir att slötitta lite på tvn till Ludde somnat och sen se färdigt på Batman - The dark knight rises som vi började se igår. Ska även försöka komma i säng i vettig tid ikväll. I natt somnade jag inte förrän vid halv 2 ungefär.. Hade lite mycket som snurrade i det där huvudet :-/

Nu kom det in ett spöke till mig här vi datorn:-)
Skrämmande säger spöket själv :-)

Ha de gott därute och ta hand om er!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar