onsdag 22 augusti 2012

Läkarbesök

Japp idag var det åter dags för ett besök hos doktorn. Denna gången var det dock inte jag som var patient utan Ludde. Hans läkare tyckte det var dags för en kontroll igen så idag begav vi oss till barn. Hon var så nöjd med honom men ville gärna ta lite prover eftersom han fortfarande är lite kort och inte så tung ( följer dock sin kurva). Han tog samma prover när han va runt 3 år och det visade inget men hon ville kolla igen för säkerhets skull. Så han fick båda armvecken emlade (bedövade) och sedan fick vi äran att fördriva 1 timme som vi ville. Blev fika på sjukhuset fik och sedan massa lek i väntrummet på barn:-) Efter lite drygt 1 timme var han färdigstucken och hade lämnat ifrån sig ett gäng rör med blod och en nöjd kille lämnade sjukhuset med ett fint plåster i armvecket och en fin turkos kula i handen.

Med en tågbana till hands går tiden fort :-)


Stort bedövningsplåster till liten arm:-)
















Efter sjukhuset blev det en snabb runda till Amiralen för att köpa en ryggsäck som Ludde kan ha när det är dags för gympa med förskolan. Så från och med nästa vecka ska gympaväskan me för då är det gympa i gympasalen på skolan som gäller:-) Tog oss även en liten lunch på Mc Donalds och det gillades av herrn:-) Resten av dagen och kvällen har vi bara myst :-)
 

2 kommentarer:

  1. Vad bra att de tar in honom på koll.. hur långt efter brukar ni få besked på resultatet? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det é rätt skönt att de har lite extra koll ãven om vi inte är särskilt oroliga. Proverna skulle ta ungefär 14 dagar att få svar på. Kram

      Radera