tisdag 13 november 2012

Test, sjukling & Bvc

Måste ju testa att blogga med min nya telefon:-) Har nu övergett htc och skaffat mig en IPhone. Hämtade ut den igår kväll och börjar nu få koll på läget men lär väl hitta massa finesser de närmaste dagarna:-)

En sjukling har vi här hemma. Macke tyckte Ludde kändes varm i söndagskväll och mycket riktigt febertermometern visade 39 grader:-( Alvedon till honom och sen sova och han sov gott hela natten. Igår när han vaknade va han feberfri och pigg men framåt kvällen kom febern igen och återigen visade termometern 39 grader och från att ha varit jättepigg blev prinsen jättetrött och somnade så fort han la sig ner. Imorse när vi vaknade va han åter feberfri och har fortsatt vara det så nu håller vi tummarna dör att febern håller sig borta. Hostan han haft sista veckan verkar också börja ge med sig:-)

För Milla va det idag dags för läkarbesök på Bvc. Gick kanon, hon väger nu 3830 g och är 52,5 cm lång. Hon var väldigt vaken under hela besöket och tittade med stora ögon:-) Bestämde även att vi ska försöka börja med järndropparna igen. Började med det när hon va 1 månad men slutade efter 1 vecka igen för hennes mage gillade det inte. Men nu är hon 2 månader så gör ett nytt försök nu men börja magen krångla igen så slutar vi igen. Tiden får helt enkelt utvisa hur det blir.

Nu blir det soffan resten av kvällen så ha de gott där ute:-)

1 kommentar:

  1. Krya på lilla sjuklingen! Härligt att Milla ökar i vikt :)
    Hoppas du är nöjd med din ajfån! Min strular lite med täckningen, men förövrigt är jag nöjd! :) Kram

    SvaraRadera