onsdag 27 juni 2012

Semester

Japp idag har Macke och Ludde sin första semesterdag. De skulle egentligen inte haft semester förrän v. 28 men eftersom det är som det är ville Macke vara hemma lite mer och jag klagar inte. Lite sällskap om dagarna gör inget:-)

Idag har ju inte vädret varit någon hit men jag och Ludde har tagit en mysdag på soffan och Macke har fixat iordning det sista (förutom en taklist) i det renoverade rummet. Så nu är skötbordet på plats eller iaf byrådelen, själva skötbordsdelen får vänta ett par veckor till.

Igår var vi hos barnmorskan på kontroll, mätte magen som börja bli en liten bebismage nu och lyssnade på hjärtat, 150 slag i minuten. Häftigt att lyssna på hjärtat. I magen är det full fart om dagarna nu. Är en riktig vilding där inne <3 På måndag är det dags för läkarbesök igen och mätning av livmodertappen. Hoppas på fortsatt bra resultat.

Fick även besök igår av vår fd granne på Pantarholmen, fina Sylvia. Blir tyvärr inte att vi ses så ofta men bor 20 mil ifrån varandra nu så kan ju ha sina förklaringar. Dock alltid lika roligt att träffas och någon träff ska vi väl kunna få till i sommar så barnen kan röja runt:-)

Imorn hoppas vi på lite bättre väder så man kan vara ute lite mer:-)

1 kommentar:

  1. Härligt Jannike! Skönt att du fick lite sällskap med! Hoppas allt ser bra ut på måndag! Kram

    SvaraRadera