måndag 22 april 2013

Måndag

Idag vaknade jag vid strax innan halv 7 lite smått chockad. Milla låg i sin säng och sov och hade så gjort sen hon åt välling strax efter 21 igår kväll :-) Ludvig vaknade precis efter mig så låg och myste lite och strax där på vaknade även Milla. Så vi traskade ner och fixade oss lite frukost och sen tog vi det bara lugnt fram till klockan var strax innan 10 och det var dags att gå till babyrytmiken. Idag satt vi kvar länge och fikade och pratade efteråt så vi var inte hemma igen förrän strax innan 12. Då fixade jag lite lunch till oss och sen packade vi fikakorgen och begav oss ut igen. Jag och Ludvig hade bestämt att vi skulle gå på äventyr :-)

Vi följde den gamla järnvägen ut från byn och gick längs med massa åkrar och hagar innan vi kom in i skogen. När vi kom in i skogen hittade vi en lite större sten så där stannade vi och fikade innan vi började gå hemåt. Hittade en skogsväg som gjorde att vi kom ut på Kråkerumsvägen och där ifrån hittade vi hem igen :-) Precis när vi kom ut på stora vägen skickade den ena grannen och frågade om vi ville följa med till lekparken. Frågade Ludvig och det ville han gärna , så när vi kom till vår gata så stod de och väntade på oss och vi gick mot lekparken. Grabbarna lekte och bråkade om vart annat men de verkade ha kul :-) Efter drygt 1,5 timme började det bli kallt och vi gick hemåt igen. När vi kom hem igen bestämde grabbarna att de skulle hoppas studsmatta och precis när de hade kommit upp på studsmattan kom även de andra två grannbarnen så slutade med att alla fyra barnen hoppade och lekte i studsmattan. Tur det finns nät :-)

Efter lite drygt 4,5 timme utomhus för mig och barnen och en jobbdag för Macke sitter vi nu hela familjen i soffan efter att ha ätit middag och bara tar det lugnt och här blir vi nog kvar innan sängen kallar :-)

Hoppas ni har haft en bra dag där ute. Ha de gott!!
Kram













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar