lördag 27 april 2013

Utedag :-)

Skrev inget igår så kör en kort sammanfattning :-) Var i Ådalen och lyssnade när F-5 sjöng in våren och sen fick vi sällskap hem av en kompis till Ludvig från förskolan och hans mamma och lillebror. Pojkarna lekte, mammorna fikade och pratade och Milla och kompisen lillebror låg i babygymmet och snackade med varandra :-) På kvällen lämnade jag Macke och barnen och begav mig in till stan för att gå it och äta med Kusinvitamin eller Fiabus som Ludvig kallar henne :-) Var riktigt skoj och skönt att för en gångs skull kunna sitta länge och prata utan något barn som vill ha uppmärksamhet :-) För även om jag älskar mina barn över allt annat så kan det vara skönt att bara vara jag en stund och inte mammajag. Låter kanske lite snurrigt men ni fattar :-)

Men åter till denna dagen;-) En
lördag som blev en riktig utedag för hela familjen. Efter frukosten och melodikrysset körde vi till Granngården för att handla lite. Blev bland annat en STOR påse med gräsfrö så nu ska vi bara beställa hem lite jord och sen ska vi så gräs längst upp i trädgården. Börja se slutet på det nu :-) Började i augusti förra året men sen kom det ju en liten Milla och sen kom snön så har tagit lite tid men nu så.

Men idag var det ett nytt projekt som påbörjades och nästan blev klart. Har haft massa buskar - både höga och låga vid infarten men nu är de ett minne blott. Är bara några rötter kvar men de ska bort imorgon och sen ska det sås gräs även där. Det enda som lämnades kvar är en metallbalja som vi ska ha blommor i. Försökte rädda några påskliljor som stod bland buskarna. Får se om de överlever i baljan. De fick sällskap av några penseer som vi också köpte idag :-) Ludvig bestämde var de skulle stå och planterade dom.

Avslutar med några bilder från idag för nu tar vi lördagsmys i detta huset och laddar batterierna till imorgon :-)

Ha de gott där ute!!
Kram











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar