söndag 21 april 2013

Söndag

Nu är snart denna helgen slut, det återstår bara ett fåtal timmar denna söndag. Vi har haft en underbar helg i den härliga solen och vi har alla fått oss lite färg i ansiktet.

På baksidan av trädgården går det framåt all sten är nästan borta men finns en hel del rötter i olika storlekar kvar. Idag har det varit full fart här på gatan, två av grannfamiljerna eldade lite nere på vändplanen och innan de släckte elden grillade de korv och var gulliga och lät Ludvig få en. Alla barnen lekte och hade skoj på vändplanen och i dungen bredvid både avslutade sedan med att hoppa studsmatta här hemma. Riktigt kul att det bor lite barn i grannhusen och ännu roligare att de är i ungefär samma ålder. Det är Ludvig som är äldst av de 4 stora och den yngsta är 2 år. Sen är det ju Milla och en annan lite kille som är under året.

Har även varit och hejat på barnens farfar som var och tävlade idag i GrillSm - han gick inte vidare men gott var det. Precis som vanligt när han lagar mat :-)

Passade även på att veckohandla när vi ändå var ute och körde och köpte då en ny gunga till Milla. Den som hängde på gungställningen hade några år på nacken och kändes inte jättesäker. Macke och Ludvig hängde upp den när vi kom hem och sedan monterade de cykeln.

Idag fick även grillen lov att komma fram så nu är grillsäsongen igång på allvar här hemma hos oss :-)

Ludvig har somnat i soffan efter en helg som i stort sett spenderats utomhus. Milla väntar på vällingen som Macke håller på att fixa och när det är klart ska vi kolla på Navy CIS :-)

Ha de gott där ute!!
Kram



2 kommentarer:

  1. wow grillsm aldrig hört .-) vilken kul grej!
    Hoppas ni har en toppen måndag
    kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej hade hellre aldrig hört det innan. Är citygross som arrangerar det. Kram

      Radera