måndag 6 maj 2013

Fotografering och klasslista :-)


Idag har barnen varit och blivit fotograferade av underbara Therese som driver Agentum Foto. Hon tog bilder på Milla när hon var två månader och de korten är helt underbara så när det nu var dags för att ta kort på båda busarna var valet av fotograf självklart :-) Dagens bilder tog vi utomhus bland massa vitsippor och jag väntar med spänning på att få se resultatet.. Therese är superduktig med barn och fångade Ludvig kanon trots att han hellre ville gå till lekparken som fanns en bit bort :-) Efter en dryg timmes fotografering kände hon sig nöjd och Milla var dötrött, somnade på två sekunder när hon landade i vagnen så vi sa hej då och Ludvig fick äntligen (enligt honom) gå till lekparken i Wämöparken :-)

Efter en liten tur i Wämöparken och en glass for vi hem igen och lagom till vi hade hittat hem fick vi lite besök. Ludvig var väl så där nöjd över att vi bara satt och snackade så han sprang in till grannpojken istället och när besöket hade kört hem så gick jag också över.

Lekparkshäng :-)
En sömntuta och en glasskille som kollar in
gamla hus :-)
Idag kom ett lite brev med posten från skolan.. Helt sjukt att Ludvig börjar förskoleklass till hösten. Känns som det inte alls vara länge sen han var liten som en fågelunge <3 Kände inte igen så många namn men de två barnen som går på hans avdelninge har iaf hamnat i samma klass och det är bra för de brukar leka om dagarna.. Och de andra lär han ju känna så det kommer nog bli bra det här :-)
Imorgon är det dags för hans sista utvecklingssamtal på Paradiset också och snart slutar han.. Konstigt att barnen blir äldre men inte jag :-)

Ikväll har vi även startat Operation somnaochsovahelanatteniegensäng och det är inte som man kan tro Milla detta gäller för utan för Ludvig. När han var yngre och innan vi flyttade till huset var det inga som helst problem utan han somnade alltid i sin säng och kom bara över till oss någongång ibland. Men sen vi flyttade hit kommer han i stort sett in varje natt. Gör väl egentligen inget men börjar bli lite trångt i sängen nu.. Vi ville inte ta operationen när Milla föddes eftersom hon sover i vårt rum och det hade kunnat blir fel för då skulle lillasyster få och inte han men nu har vi pratat om det här hemma tillsammans med honom och infört ett "belöningssystem" med stjärnor och efter ett visst antal stjärnor får han en liten summa pengar som har får göra vad han vill med. Vad han ska göra har han redan bestämt, pengarna ska sparas till Ullared senare i sommar och där ska det köpas lego.. Han är inte alls legotokig :-)

Avslutar med tre bilder som Therese tog på Milla när hon var två månader som jag inte har visat tidigare.
Mammas trygga hand <3

Sover gott :-)


Vår prinsessa <3







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar