lördag 11 maj 2013

Fredag & lördag

Igår var det fullt upp men bara med massa trevligheter mer eller mindre :-)
Började dagen med att åka till Therese och välja ut lite bilder från fotograferingen i måndags. Var lättare sagt än gjort för oj vad många fina bilder det var. Men efter mycket om och men hade jag iaf lyckats välja ut några :-)

Efter det blev det en tur till Babyproffsen då vagnen krånglar igen :-( Bara tredje gången jag är inne med den nu och varje gång för något nytt. Denna gången är det vobblande framhjul och ett knäppande bakhjul som är problemet. Han på bp kunde inte fixa det utan han fick ringa till Brio som verkade ha stängt pga klämdag så får vänta till måndag innan vi får något svar. 

Sen blev det snabbt hem och fixa i ordning Ludvig då han var inbjuden till grannflickan på kalas. Där blev det lek, skattjakt, korv med bröd och glass. Fick hem en väldigt nöjd kille :-)

Vi hann inte vara hemma så länge innan pojken från det andra grannhuset kom tillsammans med sin familj och frågade om vi ville följa med till tivolit nere på skolgården och det ville Ludvig gärna. Blev lite karusellåkande och hoppande i hoppborg innan vi gick hemåt igen och tog fredagskväll :-)

Idag har vi varit ute i trädgården och fortsatt dra blommor och murgröna så snart är slänten fri och gräs kan sås. Har även upptäckt idag att solen tar rätt mycket för har just nu väldigt röda armar.  Så imorgon blir det solkräm på :-)

Ha de gott där ute och ta hand om er!!
Kram 
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar