tisdag 28 maj 2013

Måndag & tisdag

Sitter här i soffan med Milla i knät och Ludvig lutad mot benen och tittar på Tom & Jerry :-) Macke han är i Malmö på utbildning och lär sig saker. 

Igår var det avslutning på babyrytmiken och passade på att ta lite kort. Bjöds på god fika och massa prat efteråt precis som vanligt :-)



Efter rytmiken skulle vi lämna tillbaka lite böcker på bibblan men då det var låret fick även några också följa med hem ;-)

Idag har Bvcsköterskan varit här och gjort Boeltestet på Milla som var så där intresserad så ska göra ett nytt försök nästa vecka. 

Har även blivit en storhandling i eftermiddag för det behövdes verkligen. Ekade väldigt tomt i kylen men nu är det bättre igen :-) Efter handlingen var vi uppe hos mina föräldrar en runda och Ludvig blev väldigt uttittad ❤

Jag och barnen har även fixat en av Mackes födelsedagspresenter idag. Men vad avslöjar jag inte eftersom han läser här :-)

Milla har varit lite bökig de två sista nätterna. Vaknat och haft svårt att komma till ro och har även varit gnällig om dagarna. Anledningen är något litet vasst som har dykt upp nere i munnen. Så nu är hon inte tanalös längre. 

Ha de gott där ute!!
Kram 


4 kommentarer:

  1. Valter har med fått sin första tand precis. Inget roligt för dem! :-/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej inget kul för de små. Och vi är inte vana vid att Milla sover dåligt eller är gnällig så blir en liten chock för oss också :-)

      Radera
  2. Låter ju jätte mysigt :-) dock lite trist att de är slut med rytmiken nu kan jag tänka!?
    bibblan är ju så härligt att gå på med sina små, noa älskar det. dock vill han gärna behålla alla böcker hihi
    kram kram

    SvaraRadera
  3. Tack <3 jo han är väldigt nöjd, men deppig då de har vart dåligt väder i flera dagar nu så han har knappt kunnat ha dom. han fick ha dom till fsk i går men inte ha dem på fsk i ösregnet. Riktigt förbannad vart han ;-)
    men snart blir de väl sol här med får vi hoppas.
    hur har ni det?
    kram

    SvaraRadera