onsdag 1 maj 2013

Valborg och utedag :-)

Gjorde väl inte något värst speciellt igår när det var Valborg utan grillade lite när Macke kom från jobbet och lite senare kom Lovisa och Fredrik. Gick till Kvarnberget och tittade på elden innan vi gick hem igen och åt lite glass och fruktcocktail. Det är riktigt smarrigt men äts lite för sällan. Efter glassen tog vi fram ett spel: Cube - allsång på Skansen. Aldrig spelat det innan men var riktigt skoj. Dock ska man inte försöka ge sig på att nynna låtar när man är trött konstaterade vi :-)

Idag har det varit kanon väder så har varit ute i stort sett hela dagen. Påbörjat ytterligare ett projekt, så nu har jag rensat i en syrenbuske och sen ska jag dra bort massa konstiga blommor som växer utanför köksfönstret :-) Macke har plockat lite sten och rötter längst upp även idag så nu väntar vi bara på jorden. Hörnan där vi tog bort massa buskar har fått vila idag och beror på att vi kan inte få bort de jädra stubbarna. Men imorgon kommer jorden vi har beställt och då ska han som lämnar den försöka trycka till stubbarna också så de kommer bort. Så så är läget i trädgården just nu. Det går sakta men säkert framåt :-)

Måste ju berätta att jag vaknade upp till en underbar nyhet idag. Min fina kusin och hennes sambo fick igår eftermiddag en liten son ❤

Nu blir det Grey's och sen Body of Proof. Ha de gott där ute!!
Kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar