onsdag 22 maj 2013

Onsdagskväll :-)

Har precis satt mig i soffan och ska ge Milla välling och invänta Grey's :-) Ludvig leker med lera men ska göras färdig för natten och Macke plockar iordning i köket. Barnens farmor och farfar har precis åkt hem. De har varit här och passat barnen medan jag och Macke har varit på föräldrarmöte om hösten. Vår lille kille ska börja förskoleklass. Sagt det innan men säger det igen. Jisses vad tiden har gått fort :-)

I övrigt är allt bara bra med barnen. Vi njuter av det härliga vädret och är ute rätt mycket och gör egentligen ingenting :-) Milla kryper inte men är nog inte långt borta nu. Bakåt kommer hon och hon har börjat komma upp på knä så snart är nog lugnet slut :-) Misstänker även att det är tänder på g. Tycket det ser så ut nere iaf och mat äter hon så det sprutar ur öronen. Hon är lite kräsen dock för burkmat ska det inte vara utan vår mat :-)

Nu börjar tvn och vällingen har kommit in. Ha de gott där ute!!
Kram 


2 kommentarer:

  1. Ooh vad de där såg gott ut :-)
    Spännande med föräldramöte. Tiden går för fort Noa vill hoppa Fskklass och gå direkt till skola. Men så blir de inte. Man ska verkligen njuta varje sekund när dom är små för poff så är dom vuxna.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack vad du är rar <3
    hoppas att ni får en fin torsdag!
    kram

    SvaraRadera